From regular to ripped jeans

För att slita jeans.
DSC08285Blogg2Tänkte genom bilder visa vad jag gjort av mina urtvättade svarta jeans… Jo jag har nämligen slitit dem. Började med att slipa fickorna med sandpapper. Hur grov sandpappret man använder sig av beror helt enkelt på hur slitet man vill få jeansen. Sen så kan det vara rätt bra större sandpapper för grövre slipning om jeansen inte är så stretchiga.

För att slipa framsidan på jeansen föredrar jag en mindre brödkniv som ger jeansen snyggare slitage. Det går alltid att sprätta upp hålen en aning med en sprättare för större hål i jeansen.

DSC08291Såhär såg mina jeans ut när dem var färdiga.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>