#tbt b&w

DSC02318

DSC02320DSC02333DSC02328

Den här looken är tagen i förra sommaren. Minns att jag lånade mammas skor på bilden när mina gick sönder innan jag ens var framme hos farbror. När jag nu kollar på bilden ser jag hur dem förstör bilderna. Har märkt att mina tår är väldigt långa också. Vet inte vad som hände där, men om ni kollar på sista bilden så syns det. Kanske något bara jag ser men det känns som om dem inte slutar växa! Haha XD

Jacka från Bikbok/ Klänning från Vero Moda/ Väska från Åhlens/ Solglasögon från Tyskland.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>