#Welovefur

DSC00916Ny dag, ny årstid och snygga pälsjackor att fotas i. Hade Pranay och hans make up artist över idag. Blev både sminkad och stylad för en kollaboration av pälsjackorna ovan. Detta var en av planeringarna som vi gjorde under veckan. Vi var ute och fotade två olika looks med dem fluffiga pälsjackorna från Vladimirogioia. Jätte mysiga pälsjackor, skulle kunna somna ståendes i dem. Kommer ladda upp fler bilder från idag så fort jag är hemma. Bilder med pälsjackorna kommer upp så fort jag får dem av Pranay som varit fotografen idag.

Tills dess kan ni kika på andra street style bilder som Pranay tagit. Ni hittar dem på hans hemsida http://www.who-wore-what-when.com/ 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>