Cappuccino mustasch

DSC00981DSC00979DSC00982DSC00983

Hej allesammans. Befinner mig i Panini Durini just nu. Sitter och skriver på en research med skön jazz musik i bakgrunden och en kopp cappuccino på det. Vårt internet i lägenheten har slutat funka så fick komma hit för att plugga. Lika bra det, ibland behöver man komma ut för att rensa tankarna och betrakta sin omgivning lite. Släpper blicken från min laptop ibland för att kolla ut genom fönstret på människorna som går förbi…

Nej nu är det dags att torka bort mustaschen jag fått av cappuccinon och fortsätta skriva på min research. Lyckas alltid på en fin mustasch av att dricka cappuccino!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>