We never stop

IMG_1010 IMG_1011Ja! äntligen är vårt internet tillbaka efter sådär 7-8 timmar!! Var nära på att gå ner till Panini Durini igen för att använda mig av deras wifi. (ja, jag var desperat för att göra skoluppgifterna). På tal om skoluppgifter så har vi utfört en del övningar på mönsterkonstruktionen så jag och Mayra från min klass åkte till Tessuti e Scampoli och köpte tyg. Vi tänkte att det skulle vara kul att sy upp en av mallarna vi gjort under lektionen som varit. Naturligtvis köpte jag mer tyg än vad jag behövde. Åkte tillbaka till skolan därefter och stannade kvar där tills halv åtta. Hade stannat längre men så började jag må lite dåligt så drog mig hemåt.

Idag mådde jag ännu sämre, vet inte hur jag orkade vara kvar i skolan fast så fort jag kom hem la jag mig och somnade i några timmar. Är helt utmattad så ska bli skönt med helg snart.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>