Läskigare än Halloween

….är faktumet över hur mycket uppgifter vi fått att göra. Sitter kvar i skolan efter lektionen och skriver som en galning tillsammans med två andra tjejer från klassen. Så som det ser ut kommer dem flesta av oss spendera helgen till att göra klart research boken som ska vara klar tills måndag. Ingen sömn för min del, men det överlever jag.

Hittade den fina bilden nedan när jag sökte inspiration på Pinterest. Enkelt orientalisk arkitektur… Får min inspiration från en plats långt bort denna gången, kan ni gissa vart?

image1

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>