Hmm…

DSC09106 DetailsGodmorgon. Idag tänkte jag bege mig iväg på en utställning i centrum men är dock lite osäker på vad jag ska sätta på mig. Det har inte riktigt blivit så kallt här än. Det verkar som om vädret inte kan bestämma sig. Lite små kyligt vissa dagar men annars kan man gå ut med en tunnare kappa eller trenchcoat. Det är nu som man önskar att man hade garderoben hemma i Sverige här!

Här är några favorit byxor och accessoarer som är kvar hemma i Gbg.

Väska..hmm minns inte, solglasögon: H&M, byxor: H&M, topp: sheinside, sneakers: H&M.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>