Yves Klein exhibition

DSC01028

I söndags var jag på Yves Klein exhibition på Museo del 900. Smått intressant men inget som jag blev inspirerad av för att göra mitt projekt i history of dress så nästa vecka ska jag på andra utställningar för att hitta inspiration. För inspirationen kommer inte till en när man sitter hemma, eller? ..

Hur som helst fortsätter jag med att skissa resten av dagen idag för redan imån så ska vi ha suttit ihop 12 outfits som sedan ska visas för läraren. Ska försöka hinna klart så mycket som möjligt för på torsdag kommer min kusin till Milano och hälsar på, längtar!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>