What a weekend

image1

Vilken helg!

..och vilka fantastiska dagar jag haft med grabbarna som hälsat på mig i Milano. Det började med att min kusin Surush (till höger om bilden) skulle hälsa på mig..tills jag pratade med med Ali som är en väldigt nära vän till mig i onsdags kväll förra veckan. Vi har pratat lite till och från om att han ska komma och hälsa på mig men det har inre riktigt hänt. Tills kvällen till torsdagen, eller rättare sagt tre på natten när han på tio minuter bestämde sig för att boka och komma samma dag som min kusin och hälsa på. Vilken överraskning säger jag bara, bara 4h efter att vi hade pratat fick han bege sig till flygplatsen och innan jag visste ordet om var dem båda här på torsdagen.

Dem stannade fram tills idag. Lite tomt nu när dem åkt fast vi ses snart igen. Det har varit så kul att ha killarna här. Vi har gått runt i staden, ätit massa gelato (självklart) och på kvällarna har vi för det mesta hängt på en plats vid namn Colonne där där det är fullspäckat med folk på helger med aktivt nattliv. Skrattat en del under dessa dagar att det känns som om jag fått magmuskler! Nu är man laddad för en ny vecka med massa plugg. Fler bilder kommer! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>