Villa Nardo

IMG_1762 IMG_1763 IMG_1764 IMG_1765 IMG_1766Hej där! Haft en intensiv vecka, från bilderna kan ni se vad jag varit på jakt efter. DRAGKEDJOR! Har besökt Villa Nardo som på deras nedre våning har ett hav av dragkedjor i alla färger, storlekar och mönster. I Villa Nado kan du bestämma precis hur du vill att din dragkedja ska se ut och så gör dem den direkt på plats, sen är dragkedjan klar på 5 minuter, snabbt och enkelt. Här kommer jag köpa mina dragkedjor framöver istället för att åka till flera ställen för att hitta den rätta dragkedjan.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>