Den lilla svarta

DSC01043

Länge sedan man uppdaterade om detaljer va! Samtidigt så har jag inte haft så många detaljer att visa er i och med att jag har ett tidigt schema varje dag och oftast bara slänger på mig något och springer iväg till skolan. Däremot har jag investerat i en svart necessär. Denna necessär har under en veckan tid gått från att vara en smink väska till clutch sen till att vara pennfodral och sist men inte minst till förvaring av sömnads material. Perfekta storleken till att ha småsaker i vart man än går. Ni hittar den även i ljusrosa inne på H&M.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>