Stickat

DSC01093

Rotar efter mina tjocka stickpinnar som en gamling men finner dom ingenstans. Ville sticka en halsduk bara för att jag nyligen lärt mig sticka (som ni ser på bilden). Den lilla tröjan är ett litet exempel som en klasskamrat stickade åt mig, hur gullig?

Nej, får fortsätta leta efter pinnarna senare för snart har jag läkartid och måste dra iväg. Får helt enkelt sticka någon annan dag. Nedan har ni tips på två snygga stickade tröjor från Ance. Är helt kär i den vita till vänster.

Desktop

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>