Merry Christmas

Desktop

God jul folket!

Börjar dagen med att bläddra igenom Vogue för att få lite inspiration.  Förstår ingenting utav vad som står i tidningen utan kollar bara på bilderna. Råkade nämligen köpa Vogue Paris på flygplatsen utan att lägga märke till att det var den franska Vogue och dessutom från November. Meningen var att jag skulle köpa månadens Vogue på italienska och översätta den för att lära mig språket. Skyller på att jag var lite sen och att jag inte hade linserna på :P

Hur som helst spenderar jag julafton med min familj här hemma. Skönt att bara vara hemma och ta det lugnt nu när man fått medicin och håller på att bli bättre sedan besöket hos docktorn förra veckan.

Får se om jag kikar in här senare, annars hoppas jag att ni alla får en underbar julafton!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>