Pictures from the week…end

Tar nästan alltid med mig min system kamera när jag går ut här. Till centrum, skolan… eller om jag går ut på en promenad. Så i slutet av varje vecka så har jag en del bilder från veckodagarna. Dem flesta bilderna denna veckan är tagna under helgen. Det har varit en lugn helg. Stannade hemma och pluggade hela fredagen tills fyra på morgonen. Dagen därpå kunde jag inte sitta hemma längre utan gick ut på en shoppings tur med Mayra, en tjej från klassen. Rean började denna månaden i Milano så butikerna var fullproppade med människor. Väldigt bra rea också. Vi hittade en del, bland annat i Mango. Får visa er sakerna jag köpt imorgon.

Vi avslutade dagen inne på Durini med fika. Så såhär har veckan sett ut.

DSC01646

Timmar av reseach i form av bilder.

DSC01706

Små promenader i solen.

DSC01704

Cappuccino på Panini Durini

DSC01703

Träffade upp fina Mayra under helgen.

DSC01700

Shoppade på Mango

DSC01639

Använde en del smycken tillsammans med min svarta hatt

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>