Take me away

10006618_10152100438536619_632576695911511590_nDrömmer mig bort igen. Händer oftast när jag gör något praktiskt eller när jag promenerar till och från skolan. Just nu vill jag bara bort. Ta min ryggsäck och bara åka någonstans. Vill öppna ögonen och befinna mig mitt i en regnskog, vid stranden eller till och med vilsen i en främmande stad där man upptäcker något nytt för varje steg som man tar. Mina ögon behöver resa! Några veckor till i skolan och sen har vi ledigt en vecka. Då tänker jag inte stanna i Milano. Det finns så många ställen som ska upptäckas.

Bilden är tagen vid solnedgången i Cattolica som ligger längs Rivieran som tillhör provisen Rimini.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>