QUICK FIX

DSC01718DSC01717DSC01843DSC01845Hah! Tog mig ett år att göra en ”quick fix” som jag kallar det. Har tänkt göra detta i månader. Först köpte jag kedjan. Meningen var att jag skulle hitta en tjockare nylon tröja i vit samma dag så jag kunde sy på kedjan vid halsringningen. Hittade aldrig vad jag var ute efter och det slutade med att kedjan hamnade bland andra smycken.

När man slutar leta så hittar man tillslut vad man letar efter. Hittade tröjan i tröjan på rea i Mango för 120 spänn förra veckan. Precis vad jag hade letat efter så jag köpte den.

Det tar inte mer än 20 minuter göra detta. Börja med att ta måtten runt halsringningen på tröjan och markera vart du ska sätta fast kedjan. Sy fast den med sytråd i samma färg som tröjan och sen är det klart!

Material: Sax, sytråd, nål, måttband, kedja/ halsband och en tröja i tjockare material (annars kan kedjan bli för tung och hänga vid halsringningen).

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>