It’s over!

Yes, I’m still alive…

Barely.. Hade min sista exam för terminen idag och nu kan man andas ut! Vi har fått ett härligt vårväder här i Milano också så efter exam gick jag och satte mig på en uteservering och tog morgonens första kaffe. Hur härligt? Är väldigt nöjd med mitt arbete och nu har man en veckas ledighet. Imorgon kommer Maryam ner till Milano också, längtar! Har en hel vecka med henne och Kevin som kommer ner och joinar oss på fredagen.

Här får ni en liten titt på silhuetterna vi fick sy upp i vitt (provtyger). Nästa termin ska vi få sy upp ena eller båda outfitsen. Ser mest fram emot att sy jumpsuiten med marmor trycket nedan. Trycket är gjort med en skrivare på neoprene. Älskar mönstret så ska förmodligen göra jumpsuiten med samma tryck till nästa termin.

IMG_4848 2

IMG_4096

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>