March issue

DSC02144Idag kommer jag vara på resande fot hela dagen. Vilket innebär träning och på jakt efter nya tyger till vårt nya projekt för tredje terminen. Men eftersom min lärare är sjuk så är lektionen inställd. Vilket innebär en lång sovmorgon för mig. Passar på att kolla igenom Vogue för Mars som jag inte hunnit kolla igenom tills idag och månaden är ju nästan över. På tal om Mars månad så kom jag att tänka på att om bara några två dagar så fyller man 23år! Ja, tiden går ju för fort.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>