Como Italy

Tagit så många bilder i Como att jag inte kan välja vilka jag ska ladda upp. Staden var så mysig. Små cafeer och uteserveringar i varje hörn. Como hade likt många andra städer i Italien små gator med stengångar som ledde till små innegårdar. I närheten av hotellet vi stannade på fanns det även ett litet torg där det låg en gammal kyrka. En typisk italiensk Duomo som gjorde en mållös. Strax bredvid kyrkan på en gata vid namn V.Grimoldi Macchi (om jag nu minns rätt) låg en opera. Ljudet av operan spred sig över hela torget. Man fick känslan av att man befann sig i en film. Så vackert. Efter att ha ätit och utforskat staden gick vi längst vattnet och ut till Lungolago där vi satt vid vattnet tills solen gick ner. Resten av kvällen spenderade jag och Frida i våran balkong där vi pratade om minnen & drack vitt vin. Det kunde inte bli bättre när man är på semester med en av sina bästa vänner.

Här kommer en bildbomb från Como och fler bilder kommer.

DSC03110 DSC03103DSC03117 DSC03113 DSC03147 DSC03122 DSC03145 Como copy Como copy1 Como copy2 DSC03181 DSC03186DSC03180

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Como Italy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>