Como part 2

DSC03189 DSC03190 untitled folder DSC03193 DSC03207 DSC03216 DSC03213 untitled folder1Sista bilderna från Como, jag lovar! Ska sluta bomba med bilder nu, haha. Lite svårt att låta bli, det var ju så himla fint. Kommer definitivt åka tillbaka dit. Tar ju knappt en timma med tåg. Nästa gång kommer ska jag ta mig längre ut och besöka andra sidan av Como. Vi hann iallafall gå en del andra dagen vi var där. Promenerade hela vägen till slottet. Låg en bra bit bort från stadens centrum. Vi gick i några timmar för att se så mycket som möjligt.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>