MDW details

DesktopHar min fina mamma här på besök, vilket inte är så ofta. Det är första gången hon besöker mig sedan jag flyttade hit. Vill visa henne så mycket av staden som möjligt. Därför åker bloggen åt sidan. Det betyder inte att jag glömt er helt. När design week började här i Milano har vi varit på så många showrooms och kameran har hänt med överallt. Där har jag passat på att fota till er så ni får några bilder av design week som pågår i en vecka varje år. Ska visa er så mycket som möjligt. Kika in här senare så kommer det upp lite bilder ;)

Vet att jag alltid bär svart. Det är ett säkert kort när man inte vet vad man ska ta på sig. Under hade jag en vit skjorta. Väskan är från Zara och den längre kavajen är från Bershka.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>