1 Maj

DSC03258 DSC03275

Har haft blandade känslor idag. Ena minuten har humöret varit på topp och tvärtom. Kanske beror på det regniga vädret…vet inte. Vad jag vet är att jag kommit långt med min nya kollektion. Låter konstigt, men när jag känner som jag gjort idag så brukar jag alltid distrahera mig själv med att skissa eller måla.

Hunnit lägga in alla bilder och manipulationer i min research bok också så nu har jag den klar. Hoppas på att bli klar med så mycket som möjligt innan veckans slut. Ser fram emot resultatet.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>