Cimitero Monumentale di Milano

Det har gått mer än två månader sedan jag och Julia besökte den ”gotiska” kyrkogården i Milano. Det var som att vandra runt i en magisk teaterscen. Det var dem otroliga skulpturerna som drog till sig min uppmärksamhet. Vissa små kapeller såg ut att komma från rena skräckfilmen. Rekommenderar alla ni som gillar konst att besöka Cimitero Monumentale om ni någonsin besöker Milano. Det är otroligt stort och har några timmar att gå runt hela stället.

Bilder från kyrkogården.

DSC01861 DSC01865 DSC01873 DSC01881 DSC01880 DSC01887 DSC01889På dem två sista bilderna sitter det en sjukt läskig katt på en gravsten som ni kan se. Hur mycket vi än vifta med armarna för att distrahera den så rörde den inte en min! ..Det var allt en läskig katt måste jag säga.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>