I’m not here to stay, I will be on my way

DSC03875 DSC03923 DSC03872Hej på er!

Vet att jag inte varit så aktiv med bloggen dem senaste veckorna. Sommaren är snart här och snart är det sommarlov. Samtidigt så närmar sig mitt sista exam för i år. Det är helt sinnes hur fort tiden går. Om bara en vecka så är jag klar med mitt andra år på Marangoni. Nästa gång jag går på lektion kommer det vara när jag börjar mitt tredje och sista år. Får gåshud när jag skriver detta, känns så overkligt.

Det gäller nu bara att plugga och sy klart det sista inför provet och sen börjar sommaren på riktigt. Vad jag ska göra under sommaren har jag ingen aning om just nu. Det enda jag vet är att jag kommer stanna i Milano ett tag, plugga Italienska och kanske franska som jag alltid velat göra. Ska försöka göra allt det jag velat göra när lovet börjar. Skriva in mig på ett gym? Resa? Ingen aning just nu… Har precis pluggat klart för ikväll. Är helt utmattad så får helt enkelt sova på saken.

Bilderna är från i veckan när min fina Helin kom och hälsade på mig i några dagar. Här var vi på väg till Navigli för att köpa lite tyger. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>