MS.SOHO

They are finally here!

Har nyligen fått hem en serie av ansiktsmaskar från MS.SOHO. Man tackar! I paketet fick jag med collagen claense som innehåller 3 dagars behandling av face tightener, eye brightener, lip plump och nose blackhead clearer. Varje behandling är 3 dagar och med det medföljdes 5 dagars beautitox. Maskerna avgiftar och ger näring åt huden. Dem fem maskerna har alla sina egna unika egenskaper och skönhet hälsofördelar. Varje dag ska en mask på i 30 minuter för bästa resultat. Kan inte vänta tills jag börjar använda produkterna! Självklart kommer jag skriva om resultatet här på bloggen efter varje behandling.

DSC_0024 DSC_0028 copy

Produkterna hittar ni här: www.mssoho.com

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>