Backstage work

Vet inte vilket som gör mig gladast. Att jag fått tillbaka resultatet på tentorna och att det faktiskt gick väldigt bra, eller att jag äntligen fått erfara att jobba backstage på en fashion show. MFW är igång för herrkollektionerna och idag fick jag jobba backstage för Corneliani modevisning. Det är första gången som jag jobbat på en fashion show sedan jag flyttade till Milano. Vilken upplevelse! Det är en helt annan värld backstage. Fotografer i varje hörn, modeller som får sminket och håret stylat, modereportrar överallt och stylisten som ser till att alla outfits ser bra ut innan showen drar igång. Inte förrän man fått uppleva det är det som man märker hur mycket som pågår innan en modevisning drar igång. Vi var ett team from Marangoni som fick jobba som dresser och klä på modellerna. Väldigt spännande att se hur allt går till iallafall och känner mig väldigt motiverad efter visningen.

Här får ni hänga med bakom kulisserna och se lite bilder från backstage. Klickade bilderna med mobilen men det får duga:)

2015-06-20 07.52.54 2015-06-20 09.37.45 2015-06-20 09.47.45 2015-06-20 08.57.16 2015-06-20 09.51.20-2

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>