What’s next?

Valde att stanna kvar i Milano över sommaren för att praktisera lite, fota, sy och göra allt det jag vill göra nu när det är sommarlov. Stannade även kvar för att kunna resa runt lite med mina vänner. Är spontan när det kommer till resor och just nu är vi ett gäng som funderar på att åka till Nice. Sen vill jag även resa lite i Italien så får se hur det blir. Vem vet, kanske slänger på ryggsäcken någon dag för att bege mig ut på äventyr.

Sitter och drömmer mig bort medan jag bloggar här, haha. Förbereder lite nya inlägg till er. Har lite nya idéer som ni snart kommer dyka upp här. Längtar tills det är klart så jag kan visa er!

IMG_5398

Bild från Kreta några år tillbaka.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>