Wool hat

Hej på er!

Har inte uppdaterat så mycket eftersom jag varit lite överallt under dessa dagar. Tagit tåget och åkt bort över dagen, varit ute och fotat allt från streetstyle bilder till dörrar och vespor (bilder kommer). Har inte riktigt velat sitta hemma i det fina vädret vi haft i Milano.

Dem dagar jag faktiskt varit hemma har jag spenderat till att göra om saker och ting. Sytt om plagg med mera. En av dem har varit min stora hatt. Eftersom jag skaffade mig en liknande förra månaden så valde jag att klippa i den gamla. Kanterna hade blivit helt förstörda när jag flyttade förra hösten. Vad jag gjorde var att jag markerade kanterna med en vit penna, sedan klippte jag runt. Nu ser hatten ut som en baseball cap utan kant men sitter fint när man har rakt hår. Får ta och visa den på någon dag! :)

DSC02121DSC03979DSC02122

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>