Not all of those who wander are lost

Ibland känns det som om jag är en främling som gått vilse när jag går runt på gatorna här. Som om jag är på en ändlös resa. En livsresa som gjort mig rik på kunskap och som fått mig att inse att livet är för kort för att vänta. Därför försöker jag göra så mycket som möjligt utav varje dag som jag har ledigt.

Förra veckan träffade jag Kevin i ett cafe slumpmässigt. Likt mig gillade han att resa och vi klickade väldigt bra. Bara några dagar senare åkte vi spontant till Como Lago. Det har blivit mitt ”get away place” kan jag säga. Det var kul att visa runt honom i Como och vi hade väldigt trevligt. Tycker om att göra spontana resor och jag är glad att åkte iväg. Alltid spännande att träffa på människor från olika delar av världen, och att ha chansen att resa med någon spontan som en själv är bara ett plus i kanten :)

DSC03982DSC08507IMG_8614DSC04012DSC08699DSC08793DSC08880DSC09162DSC08873DSC09136DSC04020Den sista bilden säger allt om hur kvällen slutade. Vi missade nästan det sista tåget hem. Lyckligtvis hann vi med den i sista sekund. Precis när vi ska satt oss ner råkar jag spilla lime soda över Kevin medan han åt sin pizza, hahaha!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>