Nice

Den här helgen har varit en av dem bästa på länge. Åkte iväg på en roadtrip till Nice under helgen med ett grymt gäng. Åkte till Gabrieles villa och spenderade helgen där. Även om vi alla inte kände varandra bra så kom vi varandra väldigt nära under resan. Hade lite otur när det kom till att hyra bilen då elektriciteten försvann när vi skulle boka bilen. Betalningen gick inte igenom och vi fick vänta ungefär 4 timmar tills allt fixade sig, fast gjorde det bästa utav dem timmarna vi väntade. I en fulllastad bil skämtades det om allt som hade gått fel tidigare under dagen. Sedan kom vi fram vid gryningen och utsikten var underbar så stannade uppe och pratade i timmar. Det blev en del sol & bad under helgen och under lördags kväll åkte vi till Cannes där vi dansade loss.

Dagen därefter åkte vi till Cap D’ail vilket var sjukt vackert. Visar mer bilder från det senare för det är så jävla många bilder att gå igenom! haha. Fast här kommer det några bilder från Nice.

DSC04096 DSC04099DSC04108 DSC04106 DSC04101 DSC04115 DSC04116 DSC04117 DSC04094

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>