Volanger

Desktop1

Den blåa klänningen på bilden var en av mina favorit klänningar tills den blev för kort. Var inte redo för att slänga den så istället valde jag att göra den till en topp. Plagg med volanger går väldigt snabbt att göra om. Eftersom dem översta volangerna täcker underdelen så kan man bara klippa den till en topp på bara några minuter. Behövde inte ens sy in kanterna på underdelen eftersom det ändå inte syns. Detta kan man göra på dem flesta plagg som har volanger om underdelen är i tunn jersey material. Nu kan jag använda den med både byxor och kjolar.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>