Saturday mornings

DSC04517 DSC04514 DSC04513

Godmorgon!

Hade saknat lördagsmorgnar som denna. Att vakna till lukten av färdigbryggt kaffe. Där familjen är samlad och äter frukost tillsammans. Framförallt hade jag saknat en riktig svensk frukost.

Efter frukosten ska jag fixa ihop ansiktsskrubb av kaffesumpen jag samlat. Hört att det ska vara bra att skrubba ansiktet med det. Därefter ska jag gå och skaffa mig ett gymkort! Det är på tiden att komma igång med träningen igen. Säger inte att jag ska köra en strikt diet eller så för då blir det oftast inte av, men ska göra mitt bästa för att äta nyttigt också. Får se hur det kommer gå, ha en fin dag !

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>