#Look1

outfit1

1. Set dress from nelly.com, 2. clutch from Zara and pumps from Zara.

Gud vad länge sen det var jag satte ihop looks som denna. Det tar mig tillbaka några år. Till skoltiderna när man gick i nian. Under den tiden använde man sig mycket av bilddagboken. Minns att jag brukade sätta ihop liknande outfits och ladda upp det på min bilddagbok nästan varje dag. Idag när jag satte ihop denna outfit tänkte jag…varför inte göra det igen? ladda upp en look varje dag Så detta blir min första på bloggen och fler kommer. Hoppas ni gillar dem :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>