Vila x Scorett

6261292-0114033039_Black_001_ProductLargeKöpt en del höstnyheter och här har vi två av dem. En bomber jacka från Vila som jag egentligen ville ha i XS men som bara fanns i S. Har så små axlar! haha… Väldigt mycket svart som ni ser. Vanligt med mig. Det fick till och med bli en svart väska som går med det mesta. Bomber jackan är från Vila (finns i andra färger) och väskan kommer från Scorett.

Får lägga upp dem andra höstliga plaggen jag köpt snart också så fort jag har en laddad kamera igen!

Båda bilderna ovan är lånade från Vila & Scoretts hemsida :) 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>