By Alpha

DSC06241 DSC06249 DSC06275

Godmorgon! Här är kaffet igång men ligger fortfarande och halvsover på sängen. Kommer förmodligen somna om innan kaffet hunnit brygga klart. Idag är det full rulle. Först ska jag träffa upp Somo och få lite saker fixat. Sen åker vi in mot stan och köper det sista jag behöver innan jag åker tillbaka till Milano om två dagar. Senare på kvällen kommer kusin som bilat upp från Tyskland och hälsar på hos oss i Götet. Någonstans där emellan ska jag försöka klämma in träning också. Ska försöka iallafall. Har så många inlägg som ska upp också samtidigt saker som ska packas ner, Vet inte vart jag ska börja.

På tal om annat säger jag nu adjö till min Sony Alpha systemkamera och därför har jag valt att ladda upp lite random bilder tagna med kameran. Vi hade en bra tid ihop, goodbye my loooveer!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>