Knitwear x Suede

Desktop

Hoppas ni alla har en mysig helg. För min del så blir det en lugn helg. Fortfarande sjuk men det hindrade det mig inte från att gå ut och fota lite höst looks. Har äntligen hittat en italiensk fotograf som jag ska jobba med. Idag fotade vi tillsammans för första gången och kan inte vänta tills jag får se resultaten. Detta ska nog bli bra.

Här får ni en liten titt på vad jag hade på mig. Kommer strax ladda upp bilder på plaggen så får ni veta vart dem är köpta också.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>