Throwback day

DSC03401 (2) DSC03414 (2) - Kopia Desktop DSC03450 DSC03400

Har precis fått bilderna från den senaste fotograferingen jag gjorde med min fotograf. Men måste gå igenom alla bilderna. Tills dess slänger jag in en throwback på en look jag gjorde med Somo innan jag åkte till Milano. Alltså min sista look i Göteborg innan jag flyttade till Milano. Kan fortfarande inte fatta att det gått snart tre år sedan jag flyttade hit. Det är galet hur fort tiden går. Vad är nästa steg liksom? Paris finns i baktanken men har ingen aning vad som kommer hända dem kommande månaderna. Ett steg i taget helt enkelt :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>