Balmain x H&M

Desktop

Tror inte någon av er har missat att Balmain kollektionen för H&M släpps imorgon! Vad man har längtat. Har alltid beundrat Balmain. Älskar nästan allt. Speciellt dem svartvita plaggen som ni ser, haha. Det kommer vara rena kaoset på Milanos H&M imorgon kan jag tänka mig men ska jag försöka få tag på ett utav plaggen ovan. Kan inte bestämma mig riktigt. Vi är några tjejer från Marangoni som ska dit tidigt på morgonen för säkerhetsskull. Förhoppningsvis så hinner vi kolla runt en stund. Tagga!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>