Nailholic

IMG_2827 IMG_2964

Har tagit lite random bilder när jag haft tid att fixa naglarna och då har det varit kul att ta lite bilder på dem. Nu är inte kvalitén på bilderna väldens bästa men när man fortfarande går runt med sin gamla iphone 4s så blir det inte bättre än så. Märkte skillnad på hudfärgen på bilderna som inprincip är tagna under samma månad. Måste vara ljuset.

Naglarna på första bilden är mina egna och på andra bilden har jag lösnaglar från H&M i matt färg. Ni hittar dem i alla möjliga färger på inne på H&M.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>