Black X Marble

P1010013 P1010015

Hej allihopa!

Hoppas ni mår bra:)

Hur snabbt har inte veckorna passerat? Om bara två veckor börjar våra exam!!..vilket innebär att jag haft fullt upp i skolan. Stannar kvar nästan varje dag efter skolan till stängning eftersom min symaskin inte funkar så bra. När jag väl kommer hem från skolan vilket är runt kvart i nio orkar jag knappt sitta framför datorn och därför har jag inte bloggat så mycket. Snart är det över iallafall.

För övrigt så har jag bara pluggat och börjat gymma igen. Skrev in mig på ett gym nära mig som heter Youfit. Så skönt att komma igång igen. Nu ska jag strax göra mig i ordning och gå till skolan. Kör på enkla svarta detaljer som är lätt matchade med min nya kappa och som ni ser så är till och med min notebook och penna i svart :P

Klockan hittar ni på nelly.com 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>