Housewarming party

Känner att ja inte alls hunnit fota mina så kallade ”daily randoms” längre så som jag brukade göra första och andra året i Milano. Självklart så var man mer ”turistig” av sig det första året och allt var nytt men nu har vi mer och mer att göra i Marangoni att vi inte ens har ett liv vid sidan om haha! … MEN har varit duktig på att ta med mig kameran ut den senaste och här kommer ett gäng bilder från förra helgen då Julia hade sin inflyttnings fest. Juste har missat att berätta, vi är ännu en gång grannar! Första året borde jag och Julia ihop sen andra året flyttade vi båda till olika lägenheter. Nu det tredje året så stod lägenheten under våran lägenhet tom så dit flyttade Julia in för nästan en månad sedan. Väldigt mysigt att bara kunna gå ner i pyjamas och hälsa på eller att plugga tillsammans.

P1010172 P1010173 P1010177 P1010181

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>