Sovmorgon

P1010198 P1010200Godmorgon alla fina!

Började min morgon med ett gympass tillsammans med Julia och Emma. Därefter gick jag till en sömmerska och lämnade in ett plagg som måste sys inför tentan. Det är knappt två veckor kvar och sedan är det jullov! Så skönt att ha sovmorgon så man hinner jobba lite här hemma. Sitter samtidigt och proppar i mig en massa bär. Tänker inte säga att jag börjar äta nyttigt hädanefter för då blir det aldrig av men får se hur det går. Det är så lätt att hets äta eller hoppa över lunch/middagen när man har så mycket att göra så wish me luck!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>