Rose Gold

P1010051

Godmorgon!

Har slöat i några dagar samtidigt som jag vilat upp mig ordentligt. Nu känner jag av jullovet. Kan sova ut och har faktiskt tid att sitta ner och dricka mitt kaffe istället för att springa till skolan med den. Visst är det lov och allt men vi har fått hemläxor ändå. Ska skapa en ny kollektion på papper med 10 olika outfits och idag måste jag köpa lite material så jag kan börja skissa. Ska även möta mina tjejer och julfika. Saknar chai latten här i Gbg och saknar hänga runt med tjejerna :)

Klocka från Ur&Penn, spegel och necessär från Kiko i Milano.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>