Everyday makeup

Idag tänkte jag visa er vad jag använder för produkter till min vardagliga sminkning. Om ni senare vill kan så kan jag även visa vilka produkter jag använderom jag ska ut på kvällen.

Här får ni veta allt om vilka sminkprodukter jag använder samt vad dem heter.
DSC04952

Har länge använt mig av Id Bare Minerals men så ville jag testa något nytt och köpte IsaDoras Face sculptor och jag säger bara en sak, älskar den! Köpte den i en matt nude nyans som jag applicerar med borsten efter att ha lagt min Clinique concealer (04 medium pental).

DSC06277

Därefter fyller jag mina bruna ögonbryn med The Nudes från Maybelline. Använder mig av den matta bruna färgen längst upp till höger. Ibland tycker jag att det ser mer naturligt ut att fylla i ögonbrynen med ögonskugga istället för ögonbryns penna när man har tjocka ögonbryn.

Dessa ögonskuggor är alla i neutrala färger i både matt och skimrande skuggor. Passar bra för vardaglig sminkning och går att mixa och matcha på olika sätt.

DSC06237

Det blev inte rätt ordning med siffrorna men det får vara. Dem som känner mig väl vet att jag är väldigt petig med mascara. Spenderar mest tid på att applicera mascara. Det är det viktigaste för mig när det kommer till sminkningen. Har sedan 15-16 års åldern använt mig av L’Oreal mascarorna som är markerade med nr 1 & 2. Använder nr 1 för längre fransar och nr 2 för att få fylligare fransar. Börjar med nr 2 och sedan fortsätter jag med nr 1. Ibland när jag har bråttom och bara vill ha volym så använder jag mig av nr 3.

P1010134

Eftersom jag har en varm hudton så passar jag inte så bra i mörkt läppstift så jag föredrar neutrala färgen till vardagen. Hittade den perfekta färgen inne på MAC för en månad sedan. Den heter Whirl och är matt. Inte för mörk och inte för ljus. Något däremellan. Tycker matt läppstift är dem bästa. Eftersom dem inte är glansiga ser det mer naturligt ut. Rekommenderar Whirl  för er som har varm hudton.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>