Candi

P1010229

Helg! Du är så mer än välkommen.

Bilden ovan förklarar hur veckan sett ut. Har varit ute på jakt efter nya tyger och när jag inte varit ute så har jag varit på lektioner och skissat nya outfits. Dem är nästan klara och då snackar vi om 30 olika outfits på papper för en kollektion vi jobbat på under två terminer. Dessa ska sättas in i olika charts. Outfiten är grupperade i tre olika grupper och därför behövde vi köpa nya tyger som ska finnas med på beskrivningarna. Har varit lite överallt i Milano tillsammans med min klasskamrat Mayra för att hitta dem exemplar vi behövde. När vi var och köpte tyg gick vi till en tyg affär som kallas Candi. Dem säljer väldigt fina futuristiska tyger och en del särskilda läderimitationer. Min nya favo ställde för att hitta tyg exemplar. Så fina tyger som man inte sett på andra ställen. Vi kom ut en timma senare med massor av tygexemplar.

Ovan ser ni några  av dem exemplar som jag köpte, hur snygga? Nu ska jag bara organisera dem i olika grupper och börja skissa.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>