Rebel Milano

Hoppas ni alla haft en bra helg. Själv har jag pluggat mestadels. Har även varit på jakt efter tyger och annat. Senast när jag var och köpte tyg så gick jag förbi en väldigt mysig butik på Via Vigevano som hette Rebel. Butiken hade så många coola plagg att jag var bara tvungen att klicka lite bilder till er. Speciellt solglasögonen drog min uppmärksamhet. Om ni någonsin besöker Milano så tycker jag att det är värt att ta en promenad vid Navigli området där ni hittar flera vintage butiker som denna. Dem hade även nya plagg från deras egna kollektion. Måste dit igen och skaffa mig ett par coola brillor.

P1010234 P1010235 P1010238 P1010232

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>