#Mood

Desktop30 Desktop29

Random bilder tagna av min flatmate Ciara. Ja som ni ser kan jag nästan aldrig vara seriös på bilder. Bara om jag fotar med någon fotograf jag inte känner så bra för då är jag mer seriös. Vi försökte få till några bra bilder på min nya frisyr till er. Men så kan jag och Ciara aldrig vara seriösa när vi befinner oss i samma rum så detta blev resultatet. Har så härliga flatmates, trivs verkligen med dem. Dessa tjejer gör min dag så mycket bättre. Är så glad över att jag flyttade in till just den här lägenheten.

Lovar att försöka få till bättre bilder på frisyren nästa gång men nu måste jag packa min väska och dra. Har marketing lektion om mindre än en timme.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>