Paris on my mind

P1010291

Bild från en shooting. Fler bilder kommer snart upp!

Så jag försvann ett tag som ni märkte. Varför? Jo, det är tenta period igen. Har 4 tentor framför mig och igår gjorde jag klart projektet. Det blev 74 sidor som ska presenteras. Har liksom inte haft tid för annat tills nu.

Tänkte på att påsklovet börjar närma sig och måste söka jobb i samma veva. Har länge tänkt på att söka jobb i Paris och börjat förbereda lite saker inför det. Vill nämligen åka till Paris under några dagar så fort vi får lov. Vem vet, måste testa mina chanser… och ha lite kul samtidigt också;)

Nu säger jag godnatt för mig, kramar!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>