Wild lines

P1010310 P1010309 P1010307Ni kanske märkt att det här med att blogga mitt på natten börjar bli en ny vana. Ni har säkert också märkt att jag gör om eller ändrar många plagg. Detta är det senaste. Köpte en svart basic tröja från Pull&Bear som jag bestämde mig för att göra om. Köpte ett par textil färger i Brera och gjorde massa linjer i silver och vitt på tröjan. Resultatet ser ut som ett mönster från långt håll. Väldigt enkelt tog mig ca 30 minuter eftersom jag bara målade på framsidan av tröjan.

För er som vill testa något liknande så kan ni även hitta textil färgerna på Stoff&Stil.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>