Fitting

Snart, snaaaart är alla tentor över. Hade min tredje tenta igår där vi visade upp alla outfits. Denna gången hade vi juryn utifrån. Det var ca 10 personer som dömde kollektionerna. Kan säga att jag blev lite nervös när jag gick in med modellerna för att presentera min kollektion. Men så fort jag började prata om min inspiration så gick nervositeten över och allt gick bra.

Allt gick väldigt fort. När tentan var över så firade vi det på Straf med tjejerna där vi drack några glas vin. Väldigt skönt att ha det överstökat.

image1

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>